1-2. هدفهای کلی: یک هدف کلی، یک عبارت واحد است که وضعیت فراگیر را پس از دریافت یک عمل آموزشی توصیف می کند . به عبارت دیگر هدفهای کلی آموزشی حاوی نتایجی هستند که معلم انتظار دارد، در اثر آموزشی که به دانش آموزان می دهد و فعالتیهایی از آنها برای یادگیری به عمل می آورند عاید آنان گردد. این قبیل اهداف مهم هستند و در معرض تعبیرهای گوناگون قرار می گیرند.
|
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام گفت: 90 درصد از روستاهای این استان مبلغ دینی ندارند |
![]() |
به گزارش شیعه نیوز ،حجت الاسلام حجت الله شریفی راد اظهار داشت: استان ایلام در حال حاضر با کمبود مبلغ دینی در مناطق مختلف خود به خصوص روستاهای این استان مواجه است. وی خاطرنشان کرد: از مجموع 710 روستای استان ایلام تنها 71 روستا دارای مبلغ دینی و مذهبی هستند. این مسئول با اشاره به اینکه این موضوع نقص بزرگی در استان ایلام محسوب می شود، بیان داشت: عدم برگزاری نمازهای جماعت در مساجد، عدم پاسخ گویی به سئوالات شرعی مردم و نبود سخنران جهت سخنرانی در مناسبتهای مختلف مذهیی از جمله مشکلات نبود مبلغ دینی در روستاها محسوب می شود. شریفی راد بیان داشت: این استان علاوه بر کمبود مبلف دینی با کمبود اعتبارات لازم برای برنامه های فرهنگی از جمله اعزام روحانیون به مناطق مختلف استان ایلام مواجه است. وی یادآور شد: امسال میزان اعتبار اختصاص یافته به سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام در مقایسه با سال قبل تفاوت چندانی نداشته است. منبع خبر: مهر |
خجالت میکشم که یک اسرائیلیام |
نظرسنجی که روزنامه "یدیعوت آحارنوت" منتشر کرده است نشان میدهد که 52 درصد از صهیونیستها تمایل به مهاجرت از سرزمینهای اشغالی برای زندگی در مکانی دیگر را دارند. |
![]() |
به گزارش شیعه نیوز در این نظرسنجی تنها 32 درصد از ساکنان سرزمینهای اشغالی اعلام کردند چیزی سبب خروج آنها از این سرزمینها نخواهد شد؛ اما 24 درصد نیز گفتند که به دلیل عدم اطمینان به آینده و نگرانی از سرنوشت فرزندان خود خواهان مهاجرت هستند. در این نظرسنجی 12 درصد از صهیونیستها گفتند که به دلیل اوضاع امنیتی و ترس به فکر مهاجرت هستند در حالی که 10 درصد برای درآمد بیشتر، 8 درصد به دلیل تنفر دینی، 5 درصد به دلیل اوضاع اقتصادی و 5 درصد نیز به دلیل مخالفت با نظام سیاسی در سرزمینهای اشغالی خواهان مهاجرت هستند. 30 درصد از افراد شرکتکننده در این نظرسنجی نیز گفتند از این که "اسراییلی" هستیم احساس خجالت و سر افکندگی میکنیم. در این نظرسنجی، بیشتر صهیونیستها ایران را خطر بزرگی دانستهاند که "اسراییل" را تهدید میکند و خطر به اصطلاح تروریسم فلسطینی را خطر درجه دوم میدانند و 2 درصد از صهیونیستها نیز از احتمال شورش اعراب و فلسطینیهای ساکن سرزمینهای اشغالی 1948 ابراز نگرانی کردند. بیشتر صهیونیستها به طور قاطع با تشکیل کشور فلسطینی موافق بوده و با تقسیم قدس و عقبنشینی از جولان مخالفت کردند. در این نظرسنجی 75 درصد از یهودیان احتمال دادند که رژیم صهیونیستی در پنج سال آینده وارد جنگ با یک و یا دو کشور عربی خواهد شد و 66 درصد بر این باورند که امکان صلح با سوریه وجود ندارد و 70 درصد نیز امکان توافق صلح با فلسطینیها را بعید دانستند. منبع خبر: انصار نیوز |
مردی که یک میلیون نفر را شیعه کرد بنین (benin) کشوری آفریقایی است که حدود هفت میلیون نفر جمعیت دارد. شصت درصد این جمعیت مسلمان هستند اما علیرغم این اکثریت، حکومت در دست مسیحیان است. |
![]() |
به گزارش شیعه آنلاین به نقل از ابنا، نکته مهم در مورد این کشور کوچک آفریقایی، فراگیر شدن مذهب تشیع و انتشار آن است که میتوان از آن به عنوان یک "معجزه الهی" یاد کرد، چرا که در کمتر از سی سال، قریب «یک میلیون نفر» به مکتب اهلبیت(ع) گرویده و تشیع را آئین مذهبی خود قرار دادهاند. این امر عظیم چیزی نیست جز اراده الهی که به دست پرتوان مردی تلاشگر و مجاهد، بنیانگذاری شده و به این حد از پویایی رسیده است.
«حجتالاسلام والمسلمین محمد سیوطی» روحانی بنینی را در حاشیه یک اجلاس در تهران زیارت کردیم. در فرصت تنفس بین برنامهها فرصت کوتاهی فراهم شد تا صحبتی دوستانه ـ و متأسفانه کوتاه ـ با او داشته باشیم. اگرچه با شروع مجدد مراسم، صحبت ما نیز قطع گردید و سؤالات بسیاری ناپرسیده ماند اما شاید همین گفتگوی کوتاه، درآمد و مقدمه و انگیزهای باشد برای گزارش مفصلتر:
شنیدهایم که شما از ابتدا "شیعه" نبودهاید بلکه از مستبصرین هستید. چگونه مذهب تشیع را شناختید؟
سیوطی: بسم الله الرحمن الرحیم. نه، من شیعه نبودم. آشناییام با مذهب اهلبیت(ع) نیز برمیگردد به سفرم به دمشق. چون در کشور ما "بنین" مدرسه و نظام درسی وجود نداشت من در ابتدای جوانی برای تحصیل به کشور سوریه رفتم. در آنجا با یک "روحانی شیعهی عراقی" ملاقات کردم. او با من برخورد گرم و دوستانهای داشت و حتی در امور زندگی به من کمک کرد. کمکم که رابطه ما بیشتر شد وی درباره تشیع برایم صحبت میکرد و برخی منابع و کتب را به من معرفی نمود. این امر بتدریج موجبات شیعه شدن مرا فراهم نمود.
آیا غیر از سوریه در جای دیگر هم درس خواندید؟
سیوطی: بله، من و بعضی از برادران که در سوریه درس میخواندیم پس از مدتی به ایران آمدیم و مدت 9 سال در قم درس خواندیم و سپس به بنین برگشتیم.
بنین کجاست؟
سیوطی: کشوری آفریقایی است در نزدیکی نیجریه.
جمعیت بنین چقدر است؟
سیوطی: حدود هفت میلیون نفر.
آیا همه مسلمان هستند؟
سیوطی: نه! شصت درصد مسلمان بوده و بقیه مسیحی هستند.
وضعیت سیاسی این کشور چگونه است؟
سیوطی: با وجود اکثریت داشتن مسلمانان، حکومت، مسیحی است.
جمعیت شیعیان در بنین چند نفر است؟
سیوطی: تقریباً یک میلیون نفر شیعه در بنین زندگی میکنند.
این، یعنی حدود یکچهارم جمعیت مسلمان بنین! پس تشیع در این کشور ریشهدار است؟
سیوطی: نه، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در بنین هیچ شیعهای وجود نداشت!
پس چگونه تا این حد پیشرفت کرد؟
سیوطی: من و دوستانی که در حوزه علمیه قم درس خواندیم پس از بازگشت از ایران در بنین مدرسه علمیه تأسیس کردیم و الحمدلله توانستیم بیشتر از دویست طلبه را آموزش داده و به جامعه تقدیم نمائیم. الآن هر یک از این فارغالتحصیلان، از علمای شیعه محسوب میشوند که در مناطق مختلف کشور اقدام به تأسیس مدرسه نمودهاند و در تربیت طلاب علوم دینی، همتی خاص مبذول میدارند به طوری که اینک برای هر عائلهی بنینی، یک عالم شیعه وجود دارد. بله، به این شکل شیعه توانست به سرعت در بنین پیشرفت کرده و فراگیر شود.
آیا در این راه با مشکلی هم برخورد نمودید؟
سیوطی: بدیهی است که چون تشیع به تازگی وارد بنین شده و سابقاً وجود نداشت عکسالعملهایی را برانگیخت. وقتی من و دوستان به بنین برگشتیم و اقدام به تأسیس مدارس علوم دینی و تبلیغ شیعه نمودیم به لطف خدا موفقیت خوبی بدست آوردیم. لذا "وهابیها" از شکوفایی شیعی در بنین غافلگیر شده و میپرسیدند: «این از کجاست؟ این شیعیان از کجا آمدند؟».
اکثریت این افراد کسانی بودند که در عربستان سعودی و کویت، درس خوانده بودند و شیعیان را در آنجا دیده بودند، ولی در حقیقت به شیعه نزدیک نشده بودند و ایشان را بدرستی نمیشناختند، لذا وقتی که به بنین برگشتند می گفتند: «شیعیان کافر هستند! ما اینها را در کشورهای خلیج میشناسیم، اینها بمب هستند!» لذا بسیار ترسیدند و شروع به ایجاد تشویش و اضطراب بین مردم نمودند و هدفی جز تخریب وجهه شیعه نداشتند.
هماکنون نیز دائماً تبلیغ میکنند که شیعیان کافرند و معتقدند که «علی» پیامبر و رسول خدا است! در حالی که ما چنین اعتقادی نداریم بلکه میگوییم امام علی ـ علیه السلام ـ اولین جانشین و خلیفه مظلوم پیامبر است.