آکادمی علمی
DSL چیست؟

DSL مخفف Digital Subscriber Line ،است که یک فناوری برای استفاده از خطوط تلفن برای دسترسی سریع (یه خورده سریعتر از اینترنت های معمولی) به اینترنت است. این تکنولوژی مزایای زیادی دارد که پرداختن به همه آنها از حوصله این مقاله خارج است. تنها به دو جنبه پر طرفدار و معروف آن اشاره می کنیم. با استفاده از تکنولوژی DSL شما می توانید، با استفاده از یک خط تلفن، همزمان هم به اینترنت متصل باشید و هم به تماسهای تلفنی خود به طور مجزا بپردازید. بدین صورت که همزمان با اتصال به اینترنت به منزل دوستان و آشنایان زنگ بزنید و از سایتی که همزمان از طریق اینترنت می بینید آنها را مطلع سازید، حتی دوست دیگرتان که همزمان با این کارها به شما زنگ می زند را زیاد پشت خط منتظر نگذارید و با او هم صحبت کنید! اینها شد یک مزیت این تکنولوژی.
مزیت دوم آن این است که سرعت آن !کمی بیشتر! از سرعت اتصال اینترنت های معمولی است (حدود 27 تا 147 برابر سرعت اینترنت معمولی که حداقل آن را 56K فرض کنیم!). سرعت این فناوری بین 1.5 Mbps تا 8Mbps می باشد که تفاوت بین این دو عدد به میزان فاصله تا سرویس دهنده اینترنت و اشغال بودن خط تلفن بستگی دارد. حتما می پرسید چه طور امکان دارد؟ پس بگذارید براتون تخصصی تر توضیح دهم. اگر همین خطوط درپیت تلفن تهران خودمون را در نظر بگیریم به طور پیش فرض پهنای باندی معادل 247 کیلو هرتز برخوردار است. یک تماس تلفنی صوتی حداکثر حدود 4 کیلو هرتز از این باند را اشغال می کند. حال اگر بتوان با فیلتری این 4 کیلو هرتز کانال صوتی را از بقیه باند جدا کرد، آنوقت ما 243 کیلو هرتز باند آزاد خواهیم داشت، که می توان با این میزان پهنای باند، با سرعتی حداقل حدود 1536 K به اینترنت متصل شد که در صورت داشتن فاصله کمتر از 2 کیلومتر با ISP این سرعت به میزان 8192 K افزایش می یابد که در مقایسه با حداکثر سرعت اینترنت های معمولی 56 K اختلافی چشمگیر دیده می شود، تازه امکان آزاد بودن خط تلفن برای برقرای ارتباط تلفنی را هم به آن اضافه کنید. علت اختلاف سرعت خطوط DSL که ارتباط مستقیم با سرعت اینترنت دارد، تفاوت سیگنالهای صوتی با اطلاعات است.
در مراکز تلفنی دستگاههایی وجود دارد که برای تقویت کانالهای صوتی به کار می روند، ولی اطلاعات (DATA) نمی توانند از آنها عبور کنند. به همین دلیل است که هر چه مراکز سوئیچینگ مخابرات بین شما و ISP شما کمتر باشد، سرعت تبادل اطلاعات نیز بیشتر می شود، (حالا می بینی از فردا همه یکی یه متر دستشون دارن خیابون متر می کنن!) ولی باز با در نظر گرفتن این کاهش سرعت حداقل سرعت باز بین همان 1536 K تا 8192 K می باشد که 27 تا 147 برابر سرعت کنونی اینترنت (در تهران) می باشد. البته این رو هم بگم که هزینه استفاده از این فناوری در ایران به واسطه استفاده بسیار زیادی که توسط آن از اینترنت به عمل می آید، به طور سرسام آوری بالاست و برای استفاده های شخصی به صرفه نیست


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 87/8/26  ، تعداد
استفاده از ظاهر جدید ویندوز XP

 

زبان برنامه نویسی VB زبانی است که تقریبا شی گراست و از کنترل‌های ذاتی ویندوز استفاده می‌کند که در کتابخانه Comctl32 موجود می‌باشد اما ویژوال بیسیک بطور پیش فرض آنها را درخود دارد. خوب بریم سر مطلب خودمون. آیا تا بحال به شکل ظاهری کنترل‌ها در ویندوز XP توجه کرده‌اید؟ در این مقاله می‌خواهیم به شما یاد دهیم که چگونه می‌توانید ظاهر قدیمی کنترل‌های یک برنامه را به ظاهر XP آن تبدیل کنید.

شما می‌توانید برنامه‌هایی را که بصورت exe هستند و با یکی از زبانهای C و یا Java نوشته شده اند را به صورت ظاهر XP در بیاورید. برای اینکار متن زیر را در Notepad کپی کرده و بصورت زیر ذخیره نمایید.

YourExeFileName.manifest

توجه داشته باشید که عبارت manifest پسوند فایل بوده و عبارت YourExeFileName نام فایل exe شما به همراه پسوند exe است. بطور مثال پس از اینکه متن زیر را در Notepad کپی کردید باید فایلی به اسم vb6.exe.manifest ذخیره کنید و حتما در دایرکتوری فایل اجرایی vb6 کپی کرده تا ظاهر ویژوال بیسیک به صورتXP در بیاید. خوب فعلا این متن رو در Notepad کپی کنید.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<assembly
xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1"
manifestVersion="1.0"
>
<assemblyIdentity
type="win32"
processorArchitecture="*"
version="6.0.0.0"
name="mash"
/>
<deion>Enter your Deion Here</deion>
<dependency>
   <dependentAssembly>
      <assemblyIdentity
           type="win32"
           name="Microsoft.Windows.Common-Controls" version="6.0.0.0"
           language="*"
           processorArchitecture="*"
         publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
      />
   </dependentAssembly>
</dependency>
</assembly>

خوب حالا باید این فایل رو به همان صورتی که گفته شد در دایرکتوری فایل exe ذخیره کنید. در ضمن به همان صورتی که گفته شد می‌توانید خود ویژوال بیسیک را نیز به صورت ظاهر XP در بیاورید. فقط دو نکته زیر را فراموش نکنید.

?.فایل شما باید به صورت YourExeFileName.exe.manifest ذخیره شود.

?.فایل شما باید در دایرکتوری فایل اجرایی ذخیره شود.

خوب بریم سراغ ویژوال بیسیک خودمان. اگر این روش را برای فایل‌های اجرایی که با ویژوال بیسیک نوشته شده اند را پیاده کنید برنامه شما هرگز اجرا نمی‌شود. برای تبدیل کردن ظاهر معمولی برنامه‌های ویژوال بیسیک به ظاهر XP آن باید در کدنویسی برنامه کمی تغییر ایجاد کنید.

ابتدا تابع زیر را در ویژوال بیسیک تعریف کنید

Declare Function InitCommonControls Lib "comctl32.dll" () As Long

سپس این تابع را در رویداد Initialize فرم خود فراخوانی کنید.

بعد از کامپایل کردن برنامه خود بصورت exe به همان روشی که گفته شد یک فایل manifest برای فایل اجرایی خود درست کنید. علت آن که برنامه‌هایی که با یک از زبان‌های سی یا جاوا نوشته شده‌اند با یک فایل manifest تبدیل می‌شود آن است که این برنامه بطور خودکار تابع گفته شده را اجرا می‌کنند که این مسئله به نوع زبان کامپایل کننده آنها بر می‌گردد.

شما می‌توانید متن مورد نیاز برای فایلmanifest را در Resource برنامه قرار دهید تا دیگر به فایل manifest نیاز نباشد. برای اینکار برنامه XP Style را دانلود کنید. این برنامه براحتی فایل‌های اجرایی را به ظاهر XP تبدیل می‌کند. البته فراموش نکنید که برای برنامه‌های که در محیط ویژوال بیسیک نوشته می‌شوند همچنان به فراخوانی تابع گفته شده در کدنویسی برنامه احتیاج دارید.

نکته دیگر اینکه با این روش کنترل برنامه‌های شما فقط در خود ویندوز XP بصورت ظاهر XP نمایان خواهد شد


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 87/8/26  ، تعداد
هنوز احمدی نژادی هستیم

به مناسبت سفر دکتر احمدی نژاد به استان مازندران

Dr. Mahmud Ahmadi Nejad

عکس ها و حواشی این سفر را تو وبلاگ دوم من (( به روایت تصویر )) ببینید.


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 87/8/26  ، تعداد
دلم برا حرمت پر میزنه ...

امام خمینی (ره) : مرکر ایران آستان قدس است .
عید میلاد سلطان علی بن موسی الرضا مبارک 
مرا عهدیـست با جانان که تا جان در بدن دارم
هـواداران کـویـش را چـو جـان خـویـشـتـن دارم


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 87/8/26  ، تعداد
پرورش تفکر:

                     جایی که راه نیست خدا راه می گشاید
 امام علی (ع) : 

         
      حربه ی ضعیفان شکایت است

پرورش تفکر:

تعداد نهادهای تربیتی ما در زمان حاضر از گذشته بسی بیشتر است با این همه عده افرادی که تربیت می کنیم به نسبت کمتر است. این بدین معنا نیست که ما افراد بیشتری را تربیت کرده ایم. بلکه بدین معناست که چالش عمده زمان خود را در نیافته ایم، یعنی کسانی را تربیت نکرده ایم که از عقل پیروی کنند، معتدل باشند و بر هر بی بند و باری های خویش مهار زنند.
بنابراین در این دنیای پیچیده کنونی پرورش نیروی تفکر انسان ها در چگونگی به کار گیری از نیروی تعقل ضروری به نظر می رسد به همین دلیل امروز ما بیش از هر زمان دیگری نیاز به آموزش و پرورش عمیق را دریافته ایم.
آموزش و پرورش دیگر نمی تواند خود را در یادگیری طوطی وار محدود کند. لذا پرورش تفکر از اساسی ترین کار آموزش و پرورش است.
هر کجا تفکر جریان داشته باشد احتمال خطا نیز وجود دارد. اگر خطای دانش آموز جایز است، موقعیت باید طوری فراهم شود که او با اطمینان بداند که اختلاف نظرش با معلم اشکالی پیش نخواهد آورد و دانش آموز به طور کلی در کلاس احساس امنیت روانی کند. یک معلم متفکر از راه های بسیاری می تواند، دانش آموز را به سمت استفاده بهتر از تفکر، حرکت دهد. او از طریق خلاصه کردن صحیح درس به صورت کتبی و شفاهی می تواند ابزار مؤثری در جهت ارتقای جو فکری کلاس ایجاد نماید.
استعداد دانش آموز در دادن جواب"صحیح" دلیل بر این نیست که او هر آنچه را گفته می فهمد. معلمان باید متوجه باشند که اولین جواب دانش آموز نقطه ی آغاز جریانی است که در آن معلم و دانش آموز هر دو در تفهیم و تفهم و در نتیجه، تبادل نظر تشریک مساعی دارند.
در این موقع معلم نباید جریان را متوقف کند و به دانش آموز نمره بدهد. حقیقت این است که" جواب صحیح " نسبت به "جواب غلط " ارزش تربیتی بیشتری ندارد. آنچه معلم پس از شنیدن جواب انجام خواهد داد، جنبه تربیتی کار را تعیین می کند. هر سؤالی که وسیله ای برای طرح جواب بررسی پذیر تلقی شود منشأ تفکر است. به هر حال معلم می تواند با طرح سؤال های پی در پی در تفکر دانش آموزان تحولی ایجاد نماید و آنها را به لایه های بالاتر یادگیری سوق دهد و در آن صورت انگیزش آنها برای ادامه فعالیت افزایش می یابد. او می تواند با طرح سؤال منشأ تصمیم انتخاب و حرکت در فراگیر شود. در این حال شاگردان با ارائه جواب های گوناگون به معلم و تفکر نمودن در سؤال های او به پختگی می رسند و می توانند مسائل درسی را با یکدیگر تحلیل کنند و سپس به ترکیب نهایی بپردازند. به هر حال دانش آموز با تدبیر و تفکر در سؤال های مطرح شده به خود آگاهی رسیده و می تواند با استفاده از تکنیک حل مسأله در برخورد با مسائل زندگی موفق شود. به هر حال سؤال هایی که از طرف معلم مطرح می شود باید امید بخش، رشد دهنده و هدایت کننده باشد و فراگیر را به خود آگاهی برساند.

نکته مدیریتی :

           جواب صحیح نسبت به جواب غلط ارزش تربیتی بیشتری ندارد

 

      


http://gorooh.parsiblog.com/PhotoAlbum/dars2/10e9328c176de902f34269074578f82d.gif

  نوشته شده در روز یکشنبه 87/8/26  ، تعداد
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >


مطالب طلایی - کلیک کنید

آمــار سایت

بازدیــــد امـــــروز : 24
بازدیــــــــد دیـــــــــروز : 15
بازدیـــــــــد کــــــــــل : 254566
تعـــــداد یادداشت هـــــــا : 871
منوی اصلی

صفحـه اول سایـت

تحقیق هــای قابل ویــرایش

پاورپوینت هـای آموزشـی و درسی

طرح درس هـای برتر معلمان

نظرات و پیشنهادات

فهرست موضوعی

انیمیشن درسی و پاورپوینت (11)
آموزش مطالب مفید و کاربردی (6)
پرسش و پاسخ های علمی (4)
طرح درس ویژه دوره ابتدایی (66)
طرح درس ویژه متوسطه اول (10)
طرح درس ویژه متوسطه دوم (640)
تحقیق و مقاله دانش آموزی (17)
مطالب مرتبط با درس و مدرسه (20)
آداب و رسوم زندگی ایده آل (13)
دانستنیهای علمی و عمومی (8)
پروژه و فعالیت های درسی (2)
شگفتـی حیوانات و گیاهــان (4)
طرح درس دوره اول ابتدایی (7)
طرح درس دوره دوم ابتدایی (4)
طرح درس دوره اول متوسطه (7)
پاورپوینت دوره اول ابتدایی (1)
پاورپوینت دوره اول متوسطه (8)
پاورپوینت دوره دوم متوسطه (1)
لیست آخرین مطالب

پاورپوینت درس نهم علوم تجربی ششم
پاورپوینت درس دهم علوم تجربی ششم
پاورپوینت درس اول فصل اول مطالعات اجتماعی ششم
پاورپوینت درس هفتم علوم تجربی ششم
پاورپوینت درس دوازدهم آموزش قرآن پایه هفتم آموزش مفاهیم و امتحان
پاورپوینت درس یازدهم آموزش قرآن پایه هفتم: آموزش مفاهیم و قرآن د
پاورپوینت درس دهم آموزش قرآن پایه هفتم: آموزش مفاهیم و استاد عبد
پاورپوینت درس پانزدهم همسفر ناشناس هدیه سوم دبستان
پاورپوینت درس چهاردهم ام ابیها هدیه سوم دبستان
پاورپوینت درس سیزدهم انتخاب پروانه هدیه سوم دبستان
پاورپوینت درس 11 فارسی پایه یازدهم: یاران عاشق
پاورپوینت درس 10 فارسی پایه یازدهم: بانگ جَرَس
پاورپوینت درس 14 فارسی چهارم دبستان (ابتدایی): ادب از که آموختی؟
پاورپوینت درس 13 فارسی چهارم دبستان (ابتدایی): لطف حق (امید)
پاورپوینت درس 10 پیام های آسمان پایه هفتم ( ستون دین )
[همه عناوین(871)][عناوین آرشیوشده]

http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/riazi/6af5e218c7b634c3d7afd741834f59d2.jpg